Vores historie
Shawarmamesteren er en familiedrevet restaurant, som blev etableret i 2017 af Ahmet Kalkan. Ahmet Kalkan var manden, der i 90’erne introducerede århusianerne for shawarmaen, som vi kender den i dag.
Ahmet Kalkan skabte flere succeser, herunder Shawarma Bar og Royal Shawarma. Han solgte begge butikker i 2000’erne for at prøve kræfter med andre brancher. Shawarmamesteren drives i dag af hans to sønner, som gennem årene har opnået betydelig erfaring inden for branchen.
Hos Shawarmamesteren er al mad lavet efter vores egne hjemmelavede opskrifter med inspiration fra Tyrkiet og Middelhavsområdet. Vi lægger stor vægt på at lave alt fra bunden, herunder det hjemmebagte tyrkiske fladbrød, som altid bages foran kunden.
Vi bestræber os på at give vores kunder en autentisk smagsoplevelse og lægger derfor stor vægt på altid at anvende friske råvarer og langtidsmarineret kød
1995
Åbnede dørene
shawarmabar på guldsmedsgade blev åbnet i 1995 og var den første der lavede shawarma fra bunden af herunder brød der altid bages foran kunden og langtidsmariet flanksteak oksekød
1998
Royal Shawarmabar
Royal Shawarmabar blev åbnet 1998 efter shawarmabars succes og kørte videre med samme koncept og fremgangmåde, begge butikker blev efterfølgende solgt og kører videre på samme koncept dagen idag.
2018
Shawarmamesteren
I 2018 åbnes Shawarmamesteren på guldsmedsgade 17. efter en årrække hvor der prøves kræfter af i andre brancher, tænkte Ahmet kalkan og vende tilbage til det han er god til og åbner shawarmesteren.